2022-04-13
见到好多对农场餐厅偏激的言论,老公决定带我亲身试一试我就本住去食个西餐嘅心态去,反而几惊喜😊我地大概12:45左右到嘅,一坐底老板已经过嚟打个招呼,同场有另一个客人早过我地等紧堂食,我因为想2:00前离开,所以都好快落左单。老板有温提,可能要等耐少少㖞其实等左大概15分钟就已经有野食,卖相一啲都唔差!呢份鸡扒系老公嘅,个sauce系好味个种浓,蕃茄嘅酸酸地配小小辣,鸡肉唔鞋,系煎香咗有少少脆边…食到一半老公发现sauce里面仲有半只大啡菇!咁嘅价钱真系好惊喜。配菜都好正,劲足料,薯仔够粉好新鲜🎩偷听到老板讲本来应该想用粟米蓉,但个人建议粟米粒卖相应该会好啲😝轮到我份薄牛扒!真心我觉得系多过五成熟嘅,但想讲一啲都唔薄!绝对大件夹抵食。我最欣赏系个蒜蓉汁,老板好有heart真系有好多新鲜蒜蓉。老实说,我觉得老板系好有heart💗好有热诚好有执著。其实👉🏻一个咁嘅价钱,配一个咁嘅分量👈🏻,真系好有良心嘅一间餐厅!我敢讲我今餐系好味嘅,当然有可进步🆙嘅位置i.e.牛扒偏韧,冻奶茶太甜不过平心而论,一个伯伯一脚踢做到咁多已经好唔简单,如果有心支持又唔想食到一肚气,建议望一望店内食客进度,咁你就预
我就本住去食个西餐嘅心态去,反而几惊喜😊
配菜都好正,劲足料,薯仔够粉好新鲜
不过平心而论,一个伯伯一脚踢做到咁多已经好唔简单,如果有心支持又唔想食到一肚气,建议望一望店内食客进度,咁你就预算到你大概要等几耐😊
💟但系如果想享受慢活,同男/女朋友倾下计坐耐啲,呢度绝对啱你💟
#不喜勿插 #正能量 #支持 #自食其力 #坚持做自己喜欢做的事 #你可以吗