2021-04-23 162 浏览
谦谦补习后已经累,想留系荃湾揾食, 所以我地去左荃新天地行睇下食咩!比我见到系意大利好出名的 Caffe Milani, 入到去个沙律柜已经深深吸引左我了,加上呢到的櫈系我超喜欢的紫色,深不自禁地已经座低了 😆。呢到好多蛋糕,沙律款式选择令人目不暇给,所以我就决定食以下的食物 :⚛ 6款新鲜Salad ~ 选择唔到我决定要哂6款 😂😂, 好耐冇咁健康食咁大碟沙律了,6款里我最喜欢红菜头苹果那款好爽甜,而谦谦就喜欢凯撒沙律因个酱汁好味。⚛ 烧美国有机春鸡(半只)~ 一切开已经爆汁食落 juice。⚛ 意式吉士牛角包 🥐 ~牛角包焗得 好酥脆内里的吉士酱好滑。⚛ 意式朱古力吉士牛角包 🥐 ~ 牛角包的牛油本身已经好香,再加上浓浓的朱古力吉士酱超级正劲加分, 忍唔住一个人ko 哂。🥤 特浓朱古力 ~ 同谦谦 Share 一杯特浓朱古力好欣赏朱古力够浓滑就算叫冻都唔会越饮越淡,面层的cream 和朱古力碎点缀得来再带出幼滑。🍨 Gelato Regular ~ 叫左 Tirmisu , chocolate🍫 , milk 3款口味, Gelato 入口香滑冰冷甜丝丝,小朋友食就最开

🍨 Gelato Regular ~ 叫左 Tirmisu , chocolate🍫 , milk 3款口味, Gelato 入口香滑冰冷甜丝丝,小朋友食就最开心。