2024-06-13 268 浏览
收工之後,嚟左本場嚟一邊食烤肉,一邊吹水😆!啱啱聚埋幾位朋友,放下大小煩惱,喺本場享受一餐美食😌。頂級澳洲和牛海鮮放題套餐,特別嘅係佢嘅刺身感覺超鮮,已經足夠吸引啦😍。極品牛小排,M8和牛封門柳同M8和牛牛板腱,一致得到朋友間嘅好評👍。食物嘅配角都冇得唔提,胡麻醬豆腐,中華沙律同麻香野菜,每樣都有佢獨特嘅味道。令人驚喜嘅係,就算係配菜,都充滿驚喜😊。當然,最後一道菜,味付八爪魚係一個bonus。有嚟本場,一定唔可以錯過!味付八爪魚脆脆嘅口感,配埋烤肉,真係好match😆! 返咗成日工咁攰,食餐豐富嘅烤肉之後,一定會覺得好舒服😌。所以如果朋友問你要去邊度,一定係「本場」😉。