2021-04-30
7点钟到 得一两个客同得一个楼面 但唔知点解好似好忙 完全冇招呼 一坐低 将湿纸巾个套部都系豉油同嚟咗两杯茶 但冻嘅 到嗌食物 一个乌冬一个炒饭 嗌完个楼面真接走左去 想继续叫 但侍应完全冇理会过 想食个几样都未嗌 直到上个乌冬同炒饭 我就即刻同佢讲想要 鸡肾 多春鱼 佢又话等阵要睇吓有冇先 之后行埋黎话冇晒货又走咗去 之后再叫返佢返嚟 再话想要 三人行乐圈 佢又话唔知有冇叫我等阵又走咗去 之后我再叫番佢返嚟话想要赤贝寿司 佢又话冇。。。。。。呢个时候已经好想起身走但无奈地个乌冬同炒饭已经上咗 想食嘅嘢完全食唔到 先唔讲食物质素 服务已经好差好差 其二 你应该顾及客人需要先 唔系要客人三番四次嗌你埋嚟落单之后𠮶样冇𠮶样冇 嗌乜无乜 个体验真系非常非常差食物质素麻麻 又唔能够讲差 但同大型连锁店 板x相比 本人认为后者比较好 价格仲要平过哩度几倍 好老实冇第二次 下次朋友们你地黎之前真系最好问定佢乜野冇货。。。真系好失望服务态度真系可以用垃圾形容
服务态度真系可以用垃圾形容