要马会member带先入到去食嘅parade☺️ 难得有人带我入去, 当然唔会客气啦😂 不得不说新building十分大气, 处处体现tech和时尚简洁, 难怪用咗咁多年兴建(请收下小妹的膝盖🙇🏻‍♀️一入到会有staff招呼, 会依据人数比相应嘅卡食客作点餐之用. 用机选择好想叫嘅嘢食, 拍一拍卡, 就搞掂啦👌🏻我十分之唔客气咁就咗个30日熟成牛($498), 嗌咗5成熟(其实个人觉得唔止五成), 牛肉质感幼嫩, 做到tender😍 成旧都几heavy, 好在有几粒蕃茄balance吓😂 我平时食steak钟意唔点sauce, 但呢个sauce升华咗成个牛, 所以后尾都系点住sauce食🔥另外叫咗个杂苺waffle share($68)食, 哗! 真系大件夹抵食🤯 本身谂住啲「杂苺」系杂苺酱, 点知有一大埋 真.杂苺, 十分正呀😍😍 咁邪恶嘅野, 一系要有心理+生理(胃口)准备, 一系就同人share就最岩! 即使个有咁多酱同苺, 上枱时, 个waffle仲系脆嘅, 100分🔥