2014-05-25
之前听朋友讲左几次e次话想黎e到食野,谂番起对上一次黎e到食野已经系几年前既事,加上岩岩出粮梗系要食番餐好嫁啦我地叫左二人套餐就咁睇menu好似好正咁佢有几款二人套餐既menu拣,但如果想饱肚d又满足d 我个人推荐e个@@刺身相忘记左影但除左尤鱼好难咬之外其他刺鱼都系一流第二到菜系煓炉烧焗蚝我本身好少食蚝,但佢个卖相同香味都吸引紧我去试结果出到黎又ok㖞,味道完全冇食酒店个d蚝既腥味劲力推荐大家去食e个啊第三个菜系小鲍鱼茶壶汤,个味道清清甜甜好好饮第四个菜系蟹膏虾籽炒饭,个人觉得味道有小小咸但吾算差,几香食落去味道都吾错但可能要饮番多小小茶或者汤先中和到个只咸之后我地仲叫左店长推荐既鸡软骨,个人觉得如果多d人食e个会好d同埋新出既韩式辣尤鱼寿司and鳗鱼寿司吾系讲笑个个韩式辣尤鱼寿司真系辣到飞起钟意食辣既朋友不妨一试可能我个人吾系好食得辣所以觉得好辣最后个样菜就系甜品e个真系有惊喜haha 益力多布甸同奶茶布甸个人觉得奶茶布甸既味道比益多力布甸梗加出众其实仲想试过个烧饼但已经饱到食吾落,唯有下次先啦最后埋单系$315两个人食价钱算合理,e到免收加一小妹第一次写食评望大家指教
刺身相忘记左影但除左尤鱼好难咬之外其他刺鱼都系一流
第三个菜系小鲍鱼茶壶汤,个味道清清甜甜好好饮
其实仲想试过个烧饼但已经饱到食吾落,唯有下次先啦
最后埋单系$315两个人食价钱算合理,e到免收加一
小妹第一次写食评望大家指教