2016-07-21 2129 浏览
好友同我补祝生日饭.第一次黎呢间餐厅食饭~已经好早订位,但都只系BOOK到8:45PM,但都要企系门口等左成~25MINS.门口等位既位置真系好窄,真系好唔舒服既等候位置.环境方面:黄灯为主,较暗既灯光环境,所以有一种温和既感觉.服务方面:食物碟只只都好重,我见到餐应既男侍应个个都要扥住个好重既扥盆,都真系几辛苦下.             但系呢个工作环境下,侍应都好乐意为我地服务食物方面:饮品:苹果酒沙冰:好消暑既饮品,味道正啦,仲好大杯,我都饮唔晒!             主菜:海陆空:由于新出,会员又有特价,所以就选择左呢个主菜.                     长脚蟹,都一如出面冇咩肉可以食,仲咸左D                     羊架,真系好食都冇得顶,软软既人感,香香既羊肉,真系正                     猪助骨:都算几好食,但我都系觉得有少少咸,要饮好多水.             沙律:香芒鸡沙律,我地等左好耐先到(系食晒所有汤,主菜,都味黎=.=')                    芒果算系OK,但个鸡就好咸啦,仲好似烧焦左
好友同我补祝生日饭.
第一次黎呢间餐厅食饭~
门口等位既位置真系好窄,真系好唔舒服既等候位置.

环境方面:黄灯为主,较暗既灯光环境,所以有一种温和既感觉.

但系呢个工作环境下,侍应都好乐意为我地服务

长脚蟹,都一如出面冇咩肉可以食,仲咸左D
                     羊架,真系好食都冇得顶,软软既人感,香香既羊肉,真系正
                     猪助骨:都算几好食,但我都系觉得有少少咸,要饮好多水.
                    芒果算系OK,但个鸡就好咸啦,仲好似烧焦左,我地一人食左一块就放弃左
                    沙律菜,就系杂沟,咩都有,仲有D芝士条,都几新鲜,几好食!
            甜品:会员卡送的,所以唔洗钱.
                   上面有两球雪糕,底有块巧克力硬身蛋糕.
                   冻既雪糕加埋暖暖既蛋糕一齐系,真系好味到爆!!!!

价钱方面:算系一分钱一份货
2016-07-12