板神鉄板燒日本料理 (信和廣場)

God of Teppanyaki (Sino Plaza)
2023-01-06 292 浏览
系12/14铜锣湾分店2人order 左2客大感谢祭铁板烧套餐选择咗厚澳洲和牛,之后朋友系12/30同一个分店叫咗同一个餐,选择咗一样嘅厚澳洲和牛朋友将佢食物嘅相send俾我睇,我先至发现我当日食嘅份量比佢少一半我哋同样都系选择咗澳洲和牛厚切我当天只有4块朋友的有8块究竟系我少左,定系佢多咗?之后上OpenRice同IG睇吓其他人食呢个餐嘅份量,全部相片嘅份量都系同朋友12月30号嘅份量相近,所以我就inbox餐厅询问。但系餐厅话系佢哋搞错咗,𠮶日俾咗二人份量我个朋友一个人⋯意思即系佢多咗,唔系我少咗究竟系多咗定少咗?大家睇吓其他人食呢个餐嘅份量就会知道….餐厅话下次光顾可以安排额外餐品但系我觉得不合理,因为我俾咗嘅钱,主菜牛肉只有一半,如果我仲要比多一次钱光顾先至可以有一个额外嘅食物咁呢个唔系补偿我希望可以退部份款项,但系餐厅已经冇再回覆我

我哋同样都系选择咗澳洲和牛厚切

我当天只有4块
朋友的有8块

究竟系我少左,定系佢多咗?

究竟系多咗定少咗?大家睇吓其他人食呢个餐嘅份量就会知道….

餐厅话下次光顾可以安排额外餐品

我希望可以退部份款项,但系餐厅已经冇再回覆我
牛肉分量不统一,餐厅不作回覆