2011-12-12 265 浏览
帝都酒店同Cookies Quartet 0系新城市广场既星光花园旁边合办左个善慈活动只要捐款, 就可以入去星星雅座入面享用两杯非酒精cocktail 同 Cookies Quartet 既独立包装曲奇唔驶特登去九龙城都可以享用到谢宁小姐既店做既cookies, 真系好surprise 每包独立包装曲奇背后都有店既贴纸!!帝都酒店既非酒精cocktail, 一杯比较似苹果醋, 另一杯比较似乳酸!!由于呢个crossover 好特别, 所以不可不两面介绍一下!!对于非酒精cocktail, 我只可以讲比较岩小朋友, bartender 手势麻麻, 因为只杯好"痴立立", 令到我d 手指都"痴痴地"...不过以慈善来睇, 唔会要求太高!!至于Cookies Quartet 既慈善cookies 一共两款, 好香牛油味, 而且好松化香脆, 真系令人食到停唔到口呀!!唔去开九龙城既朋友, 都可以去沙田捐款试下谢宁小姐既店做既cookies啊!!做好事之余, 仲可以食到好味既cookies!! 推荐大家快d 去啊!!
真系好surprise
每包独立包装曲奇背后都有店既贴纸!!
对于非酒精cocktail, 我只可以讲比较岩小朋友,
不过以慈善来睇, 唔会要求太高!!
好香牛油味, 而且好松化香脆, 真系令人食到停唔到口呀!!

2011-12-10
用餐优惠