2019-07-20 2386 浏览
我之前夜晩第一次食牛一,食90分钟,可再加牛肉。但系食落啲牛肉品质参差,5好食嘅仲差过自己系街市买𠮶啲肥牛。𠮶时出左个绿茶雪糕,味道苦且冇乜绿茶香。第二次去食,食晏昼60分钟,冇得加牛肉。𠮶次同老师同学一齐去食个毕业饭,成个晏昼都有吉枱,去到最尾谂住食埋杯雪糕先走 人。起先有个阿姐埋嚟提醒我地够钟,我地就开始尽快食杯雪糕。之后10分钟,我地都知我地迟左走,谂住系个位到讲埋埋单笔数点计就走,毕竟都只系讲多几句。𠮶时就有个staff 系car 位后面不停讲“系咪要加时呀”,瞬间对间铺既感觉差晒。好心我地又5系5走,虽然我地有5啱嘅地方,但系都5使咁串咁赶我地走下麻。我叫𠮶set 系75蚊嘅牛,有6片,味道ok。但系到最尾都食5饱。

,瞬间对间铺既感觉差晒。