(非会员)
连续两晚去太古城王家沙食晚饭,本来觉得食物不错,会再帮趁,点知经过今晚之后,我唔会再去喇! 我同阿妹book左太古城王家沙5位食晚饭,5:40有位,叫左个套餐加2个小食共$780左右,食到6点几已经俾人明示暗示快d埋单,去到7点,包括2-3次俾waiter and waitress追问"a2埋左未"(我地系a2),7点正更有个茂4经理企晌我地台边睇表及讲:"快都无用" -- 原因系阿b食紧奶。大佬! 同我地入去食饭的其他台都仲系食紧野,之不过系我地5个人食得快d -- 我地5个人叫左12碟送! 1个钟松d食完,仲想点? 上梁不正下梁歪,经理态度如此恶劣,下属就照跟,所以成间舖上下都只系想你地入去食快餐!!! 事实系我地已经好快,可能就系太快,所以成为吹埋单之列!!!!!!! 我唔会再去! 同韩国餐厅哈努帮比,人地无论食物,waitress态度,装修都perfect, 各位,请认住太古城王家沙-- 唔好帮趁佢,差差差差差差差!

我唔会再去!