2021-05-30 2193 浏览
从未写过食评,今日真系一肚火,唔写唔得! 一入门口,妈妈未入,个男人婆已经用闹人嘅语气命令我阿妈快啲入嚟,原因系走冷气😡我妈年纪大,听力唔好,佢再大声喝佢,已经好想走,但阿妈唔想周围行(因为脚痛) 入到去,妈妈想坐木凳同高枱,因为佢上次坐藤椅凳会痛,佢一定觉得我哋好麻烦,佢块面黑到吖🌑!另外有个男人仲加把口,我呢度系咁细㗎喇!之前曾经帮衬过,态度系浮夸地热诚㗎!老实讲,食物真的一般,系啲甜品吸引所以先再帮衬,今日咁嘅对待,甜品都背脊骨落!可能佢唔稀罕我哋啲细客,佢对住其他人(尤其佢啲大客)系提高声调,扮哂殷勤!如果大家想帮衬,记得着靓啲、行快啲、唔好有任何要求、个男人婆心情好会好殷勤咁招呼你㗎!我就一定唔会再去!
从未写过食评,今日真系一肚火,唔写唔得!
我就一定唔会再去!
2021-05-30