2024-11-17
中意仿 (西灣河)📍 地址: 西灣河鯉景灣太康街45號蘇豪東B期地下GB01-02號舖 💬 簡介:西灣河午餐推薦!平時我好少去西灣河,今次一來就試到呢間唔錯嘅中式fusion菜!餐廳做左全落地玻璃,環境清淨,坐得好舒服😌未叫嘢食已經上咗兩碗熱辣辣嘅中湯,真係超有誠意!👍午市有十幾款套餐可以揀,我哋就叫咗伙計推薦嘅韓風直菇牛仔骨同黑醋排骨。雖然兩款顏色好似,但味道完全唔同!牛仔骨味道濃郁,配飯一流!而黑醋排骨外層酥脆,酸酸的味道配飯都唔錯!而且每檯都有送一碟小菜,根本唔需要再叫菜,真係超抵食!餐後仲有甜品,竟然有十幾款選擇!我哋試咗三款,全部都好好味!如果你住附近,呢間真係可以成為你嘅飯堂啊!最後一定要提就係伙計服務態度好好又搞笑,令成餐飯加分!👍 推薦指數:⭐⭐⭐⭐⭐用餐日期 : ⭐⭐⭐⭐⭐味道:⭐⭐⭐⭐⭐ (5星為最滿意) 環境:⭐⭐⭐⭐⭐ 服務:⭐⭐⭐⭐⭐ 性價比 :⭐⭐⭐⭐⭐
未叫嘢食已經上咗兩碗熱辣辣嘅中湯,真係超有誠意!👍
而且每檯都有送一碟小菜,根本唔需要再叫菜,真係超抵食!
最後一定要提就係伙計服務態度好好又搞笑,令成餐飯加分!
👍 推薦指數:⭐⭐⭐⭐⭐
用餐日期 : ⭐⭐⭐⭐⭐
味道:⭐⭐⭐⭐⭐ (5星為最滿意)
環境:⭐⭐⭐⭐⭐
服務:⭐⭐⭐⭐⭐