2024-07-22
平日星期一想试下午茶,入到去企门口果个呀姨极度赶客,4点去到话下午茶要一早book 定,宜家要打电话问厨房,问左几分钟都问唔到。期间唔可以安排坐位,因为要食下午茶先可以入座窗口位。佢又不停叫我地食快餐,当当一间酒店餐厅,服务态度系快餐质素。佢嘅态度系好唔耐烦,觉得我地想食下午茶系我地找麻烦,之后问左话有,点知佢话要准时5点离座,问可唔可以坐多阵,佢竟然话到5点2都得嘅,最搞笑系成间餐厅冇人,完全冇弹性,位又规定坐边,时间又要准时叫人离开,最搞笑系讲讲下,有另一个职员嚟话系未必有下午茶,因为已经4点。明明下午茶你写3点至5点,佢跟住又走去问厨师,话可以做,但系要耐啲,但都系要5号还枱,咁请问半个钟头,喺一间酒店high tea, 系咩玩法。讲左咁耐,佢地嘅态度都系觉得你想食,我咪帮你整啰,每句都拖长个尾音,一啲礼貌都冇,呢间野又静到冇人有,原来系有原因。建议大家帮衬返沙滩广场啲餐厅,同样系望海景,价钱又平一半,服务又真心对待街坊,