2018-09-09 1497 浏览
一上到去开门,职员见到我都另转头。直至大声叫佢地先有回应,然后安排座位。间野唔多人,但有5个职员,其中3个系厨房,2个系出面玩手机,完全冇人理会过客人既需要。座位都系污渍,感觉非常不卫生。当我地去睇猫猫时,期间职员不断讲唔该借借,玩猫猫地方超细,非常无瘾。之后我地要去洗手间,咁岩又有只猫猫系洗手间外的位置,所以系走廊停留左系猫猫面前3秒都冇,佢就已经话:走廊唔玩得猫,张纸咪写左啰。 其实我都唔只见过一个客人为左玩猫而停留走廊,而我只系停左3秒都比人话,觉得好无辜。我之前一路系旺角 猫猫地cafe既常客,自从佢地结业我都冇去过猫cafe,最近揾到呢间,都见到评价好差,但冇谂过佢地完全冇改善过,咁样仲点叫人去d自家创业既cafe呀!真系好差呀!

2018-09-09
  • 没有