2024-10-12 901 浏览
好小会系openrice到写食评!上一次系食lunch, 依稀印象都记得呢间嘢嘅态度一般,今次第2次黎食,主要行开呢头同埋因为带住bb念住揾间环境舒服又有baby seat既餐厅就决定食呢间既dinner,入到门口完全无人念住帮你带位,面前有同事经过都无任何眼神交流示意等候,企左阵终于等到一位waiter 过嚟安排座位,坐低order完后,枱上面无任何水(目测附近枱面用餐中既客人都有一樽甚至两樽玻璃瓶水放系枱),亦无放低任何餐具系枱面,餐包都系等一段时间先放低,所有野都系无主动提供,感觉今次有点被ignore,其实餐具呢啲好基本,但系感觉呢度嘅侍应完全唔会理客人嘅要求,睇现场环境唔算忙,当时亦大概见到好多吉枱,只系觉得佢哋一味挂住忙倾偈?走嘅时候收钱都系完全冇表情,感觉上好似唔想做同埋非常之赶客!应该唔会再有下次!
  • 餐前面包
  • Tiramisu