2017-10-03
我之前又去风林轩度买嘢食,发现佢地d态度真系一时时。而且系唔同人唔同态度😂😂😂我唔明点解我要去买嘢食好似要睇人面咁????😨😨😨😨😨我自问我作为客人没有任何刁难行为,且句句都有加「唔该」,我系唔系有嘢得罪左你地呀?唔通我要氹你地开心咁样买嘢食??我发现佢地都系睇客黎做人,d样恶d嘅客人就好声好气咁😓。我觉得好眼冤以前唔识计数找少钱都算,衣家仲成日比少嘢、出错单咁.......ok,我同你讲番声,仲要当听唔到,其实你地份人系唔系本身就系咁??????无奈屋村这类的小食店真系好少,个个人放工、放学路过都会买下野食医肚。我今次想讲嘅系,唔理你去边度买嘢食都好,如果d店员口气仲西过西客的话,唔好忍😫😫,照样比番同样嘅态度同佢地讲清楚。唔系嘅话,未食都成肚气。