2010-05-25
其实食物好不好我无评论,但我要讲讲的是他们态度!我在停车场因为好口干,所以买了罐Lemon Tea饮,未入去餐厅之前我巳经开咗来饮紧,还未饮完的!一入去,有数张枱客,我哋就坐低叫嘢.因为好肚饿,我想食云吞面,又想食猪手面,就想落Order问问可不可以两个𩠌,个部长行埋来落Order, 我问佢有无云吞面加猪手,佢话:"有,加十几蚊啰! 一系你叫一碟四只",咁我就问:"咁四只几钱",佢只眼巳经无望住我,反张餐牌比我睇,反来反去,反到个猪手面比我睇,咁我话:"这个是猪手面㖞!" 跟住佢又反,反到下一页,我就见到$48一碟,我觉得自己一个食,唔好叫咁贵啦! 咁我咪净叫大云吞面.巳经觉得佢啲态度真系一般般.跟住.....食食下个伙记行埋来话我哋唔饮得外头入来的饮品㖞! 吓! 喂!~ 我从门口入来,你唔讲~我叫嘢食时,你又唔讲~我等紧嘢食时,你都唔讲食食下,你来讲?????咁我话:"咁点啊???, 都开咗"隔一震, 个伙记又行埋来话: ”我哋真系唔饮得外面嘢,你收埋佢啦" 我话:"咁我开咗! 点放入袋啊????, 你钟意咪收埋佢啰"跟住个落Order个部长就行埋来,我哋同你揾个袋袋起佢啰!"我话:
一入去,有数张枱客,我哋就坐低叫嘢.
巳经觉得佢啲态度真系一般般.跟住.....
食食下
个伙记行埋来话我哋唔饮得外头入来的饮品㖞!
吓! 喂!
~ 我从门口入来,你唔讲
~我叫嘢食时,你又唔讲
~我等紧嘢食时,你都唔讲
食食下,你来讲?????
咁我话:"咁点啊???, 都开咗"
我话: "点解你哋系我入门口时,叫嘢食时, 等紧食时! 你唔讲,我食紧嘢食先来讲?"
我真系好,点解可以咁态度, 其实佢的食物又不是平,$32一碗云吞面!
我到食紧咩味都唔知, 所以无评论食品.