2023-03-26
鸭脷洲老字号通常都系啲阿叔啊地盘帮衬,或者系啲老街坊,谂住试吓好唔好食!点知买到一肚气今次买咗一个蒜蓉蒸鱿鱼饭,加几蚊有一杯冻柠茶另外再叫咗个蚝仔肉碎泡饭,都系加几蚊有杯冻柠茶。今次系外卖,拎外卖嘅时候已经发现个蚝仔肉碎泡饭啲汤流出嚟喺个袋度,即刻叫店员帮我换咗佢啦,我系想佢换过兜俾我,因为已经有啲汤倒泻咗出嚟,跟住佢死都唔肯玩另一个器皿载着佢,只系肯换个胶袋,打个死结就以为啲汤唔会流出嚟,咁佢唔肯换我都冇办法啦!行出店外只系行咗一条街,啲汤又流出来,用手拎住碗野又俾啲汤六亲,之后返店叫佢帮我玩𠮶个兜,佢都系唔肯,又系换返个胶袋俾我,返到屋企都冇咗半碗汤,汤里面仲有一个好污糟嘅蚝壳!味道偏咸,好唔好食就见仁见智啦!$60买半碗汤,加碗饭。到个蒜蓉蒸鱿鱼饭,哗!啲鱿鱼真系好矜贵,得几旧,唔知以为俾人偷食咗, $60买一大盒饭返嚟!态度又咁,食物又咁!生意唔系咁做呀嘛?
今次买咗一个蒜蓉蒸鱿鱼饭,加几蚊有一杯冻柠茶
态度又咁,食物又咁!生意唔系咁做呀嘛?