(非会员)
2008-12-15 6 浏览
果道waitress 成日叫人食套餐, 我话唔要, 佢重要话好低果wor, 试下啦…… 我无理佢, 继续点. 我点个类似东坡肉既野, 佢又话我地禁多人, 不如食乜乜煲, 我话唔驶啦, 佢重要话呢个好D! 我心谂我要食东坡肉, 唔系要食煲呀!而家妳叫定我叫呀! 我叫妳黎写野, 唔系叫妳黎sell 野架!o禁我又唔理佢, 继续点…最后, 我点完𩠌, 佢又叫我不如试下乜乜鸭....今次我听佢讲试下, 点知最后食剩就系哩碟!重有份menu D 设计认真有问题! 食物既插图 又细 又冇写明系乜𩠌, ok, 都算啦! 佢最阴湿系, 每页有三四张插图, 之中有d系果页既野黎, 但系有d又唔系果wor (系格几页既野黎!)我通常指图点菜, 害我点错野, 一碟本来$100变左$500 (幅图真系好细, 又唔系果页野黎!)本来想叫个空心饼, 然后自己抔d肉碎入去果个𩠌, 点知佢来左个一样系空心饼, 过d馅唔系肉碎, 系翅!!其实果道食物只是一般, 枱与枱之间d位好窄, 凳背撞凳背.
o禁我又唔理佢, 继续点…
最后, 我点完𩠌, 佢又叫我不如试下乜乜鸭....
今次我听佢讲试下, 点知最后食剩就系哩碟!

其实果道食物只是一般, 枱与枱之间d位好窄, 凳背撞凳背.
  • 态度差