2024-06-26
今日平日谂住12:00大围小馆饮个茶,点知去到门口口个小姐就用的嚣张既语气话有冇book位,如果冇就要等多到12:15乜野book左位既人no show 先有得入。然后15分钟后入去见到跟本大把位任你坐,所以咩;以上要book 位如果冇book就冇位乜乜乜跟本系虚张声势,平日饮个茶都要book位,咪玩啦小姐,入到去大把位任你坐,有鬼人食咩!所以门口个小姐咪虚张声势啦好心!跟住食食下大概一个钟倒已经有的人过黍问叫齐野味,之后就放低左张单,我都吾明点解的员工甘既态度,我食都末食完😅最后又有个侍应过黎话够钟要交枱走人,但全场跟本有一半系吉枱,我吾明点解如果有吉枱又冇人既情况下都可以话因为限时个半钟要赶人走,赶头赶命饮个茶真系可悲,冇下次,价钱同服务态度完全吾成正比,真系比钱买难受!