2016-09-06
嬲到要第一次打食评!如果打算去庆祝生日,或者想开开心心食餐饭就千祈唔好去呢间餐厅,果到全部既侍应态度都劲差,特别有一位可能系经理既戴眼镜男士。人生食过甘多次生日饭,最差系呢到,野食系完全无问题,但班侍应就可以令你成餐饭都好激气。因为庆祝生日所以订枱果阵都讲左要埋边d 既枱,怕会影响其他人,甘我地带左5个细既字母气球去,去到唔比痴系完全可以理解同明白,同我地讲声就得,态度一黎就劲差,系差未讲粗口架咋,临走我地有个气球升左上天花执唔到,其实第日佢都会跌返落黎,但佢就叫我地几个女仔谂办法爬上去执,如果有去过都可以知佢地楼底有几高,我愿意企上枱都唔会执到,个经理态度差到连隔离枱既客人都忍唔住要开声帮我地,佢先唔敢再留难我地。