餐厅: 鴨大哥 (時代廣場)
资讯:

2024-05-26 2789 浏览
好耐无来鸭大哥,真系估唔到个经理态度咁差!野食贵无问题,但我地会expect 好的服务态度。我地3个人食咗800几蚊, 埋单嘅时候, 用银联后 部机显示密码错误, 个经理即刻好激动咁讲:“ 我头先已经输入咗两次总数的银码, 佢都显示错误, 我唔知点解呀”,我话呢部比较旧款,跟住佢更加激动大声咁讲“ 咁你系客一定系你啱啦!我错!”啲态度超级黑人憎!! 无下次!!除咗呢件事, 当我哋就嚟食完烤鸭 , 净返一片包鸭嘅皮喺个蒸笼入面 , 有个女侍应生带住个蓝色手套 , 问我哋:‘’仲有一块皮净低㖞‘’ , 跟住佢就用佢带咗蓝色手套嘅手去攞起𠮶个皮俾我地!! 我同我细妹眼都突埋 , 佢系用呢个手套去 执枱收拾污糟嘢㗎 , 跟住佢仲话 :‘’ 冇问题㗎 我攞起呢一个皮系前后有纸夹住㗎 ,无问题架 ‘’呢间嘢啲员工training 真系超级有问题, 点可以去用手去掂个客食紧嘅食物呢!真系以后都唔会去!

啲态度超级黑人憎!! 无下次!!

真系以后都唔会去!
2024-05-26