(非会员)
2008-01-14 15 浏览
上星期六我男友同佢既爸爸, 妈妈打边炉, 任食火锅HK$68.00,再加茶介HK$12.00, 依个冇问题AR..之后我地再加一个鲍鱼片, 个伙记就话依个要加钱㖞, 大佬..我地又唔系唔识字, 我地都知道要加$$啦..个伙记重讲左句, 食D 唔驶加$$ 既咪重好..我地食D咩都有自己既自由啰..几十蚊会豪比佢地啦..之后我地因为有好多野食..见NEAR 位果D 都有张台仔..咁我地叫佢比张我地啦..佢竟然话冇啰..咁大间酒楼..唔系MA..6点几就冇台仔, 之后好啦..冇台仔就算..无啦啦有一个伙计又搬左张台仔比我地...真系好有问题啰..我地只有想食餐开心既晚餐啰,但最后D 伙记令我地以后都唔会去依间野食啰..D 态度实在太狗眼看人低啦..