餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2017-02-17 1018 浏览
今日Lunch又焗住要黎食,因为有朋自远方来话想食。今日无乜人,队都唔洗排,入到黎仲有位剩 ,原因系咩?openrice唔比人系度做过份失实既猜测咁话㖞~Anyway,报导下啲态度先啦。态度唔会有改善,但有新野发生。侍应因为其中一枱客人取消了单,等这枱客人埋单,离开后,口里不停说:食"S"啦!取消单,食"S"啦!催催催!咁多食客仲食紧野,讲呢啲。递餐同收碟都系继续晦晦气气,啲单近乎系飞比你,好似好燥底咁㖞!不过唔紧要,希望你们会继续系咁啦,咁我先可以再上黎差评架嘛我觉得黎帮衬呢间野,态度再差我都无所谓了,咪食亲都上黎差评下,当报导下佢啲态度差既新闻啰,都几有趣啊!食物果啲相就唔影喇,因为食来食去都系果几味,而叉烧包好似越来越咸啰环境一般啦,啲碟掟去个收碟车度掟得好大力,都几嘈架咁啱我果坐张櫈有啲食物系上面,好明显系将枱上面啲垃圾扫左落张櫈度,各位坐之前要睇清楚喇
今日Lunch又焗住要黎食,因为有朋自远方来话想食。

Anyway,报导下啲态度先啦。

态度唔会有改善,但有新野发生。

咁多食客仲食紧野,讲呢啲。

不过唔紧要,希望你们会继续系咁啦,咁我先可以再上黎差评架嘛

环境一般啦,啲碟掟去个收碟车度掟得好大力,都几嘈架

2017-02-15
午餐