2021-11-01 561 浏览
其实哩间野我食左佢十几年,耐唔时都会黎帮衬下,次次黎都叫原条鱼汤饭再加小食,其实d野食系ok既,旧时一个舖位,我都系咁系到排队等,依加多个舖,系排少左,个时有个瘦瘦地男人唔知系未老细,态度都唔错,好忙都唔会发皮气,但都好耐冇见过佢了,依加d阿姐真系好X恶,早两日去食,个条阿姐叫用安心,咁我都即时系门口用左,之后入去,佢就话:do左未呀? 我答:Do左喇,咁佢就大大声话,do你要比我睇加麻,做咩收埋呀? 我根本就手拎住个电话,你话要睇未睇罗,我又冇话唔比你睇,你驶唔驶咁恶咁大声呀?我心谂, 你超系礼貌,不知所谓,咁老做得咁辛苦就未做啦,做咩罗d客黎出气呀? 唔怪得加下少左咁多人食啦,一来都冇以前咁好味,二来就要多谢哩d阿姐罗,赶客呀,加下有生意做都偷笑啦,仲咁即态度,炒得啦😡