之前之前见过依间野嘅介绍已经想试一段时间🥰🥰睇中左富士山饭团好靓嘻嘻今次系第一次,一去到入口已经觉得有种脱离繁嚣嘅感觉,只系转左个角变得好平静,门口冇人冇车真系有种与世隔绝嘅feel。因为今日星期六去到已经full晒,而且咖啡店嘅卖点就系比大家坐低慢慢叹杯靓咖啡,吹吓水享受下个悠闲嘅感觉🥰所以绝对唔会系𠮶啲有压力要食完快快手走比下一个入𠮶只☕️☕️☕️亦因为咁,建议大家可以早啲去等位、又或者订个位先,可以嘅话闲日去应该仲好。本来佢系有分开净饮咖啡,同埋食饭嘅位置。正饮咖啡就到到都坐得,包括室外梳化矮茶几。食饭就得室内两三张枱。佢惊我哋等得耐都建议我哋坐室外嘅枱。我哋叫咗两个定食、饭团、蛋糕同埋咖啡。食物嚟到全部都好精致,而且佢会先上正餐再嚟甜品最后先上咖啡等你可以逐间品尝。饭团比想像中嘅味道更加有层次,真讲真本身以为得个样,点知原来系卖相又靓食落都有惊喜,两只色嘅饭团系两个唔同口味👍🏻👍🏻但都有三只味,我就拣咗紫薯牛乳,真系好好味。手冲咖啡,首先会叫咖啡师过嚟同你解释每一种咖啡豆嘅口味拣咗豆之后,会即刻将咖啡豆磨成粉磨成粉之后会拎过嚟俾你闻一闻个口味啱唔啱,然后咖啡师就会即场拎晒成套工具放喺

本来佢系有分开净饮咖啡,同埋食饭嘅位置。
佢惊我哋等得耐都建议我哋坐室外嘅枱。

我哋叫咗两个定食、饭团、蛋糕同埋咖啡。
鲭鱼定食
一汁三吃定食

但都有三只味,我就拣咗紫薯牛乳,真系好好味。
牛乳千层蛋糕

手冲咖啡,首先会叫咖啡师过嚟同你解释每一种咖啡豆嘅口味
拣咗豆之后,会即刻将咖啡豆磨成粉
磨成粉之后会拎过嚟俾你闻一闻个口味啱唔啱,然后咖啡师就会即场拎晒成套工具放喺客人面前,冲俾你。
钟意饮咖啡嘅人一定唔可以错过。
紫花牛乳千层蛋糕
2021-01-16
30 分钟 (外卖自取)
鲭鱼定食
一汁三吃定食