趁住个天仲冻冻地,即刻去打翻个边炉先,钟意呢度够晒就脚,而且装修相当靓,环境坐得好舒服呀,设计有心思,楼底高,书架色彩甚缤纷,沙姜猪手48猪手呢个小食好软糯,难得做到几入味,食完暖笠笠,惹味又弹牙呀😋泡椒凤爪32最钟意食辣ya既我,今日蜻蜓点水点左呢个,辛辛辣辣咁好开胃,吮卖d汁先叫滋味。索价298既火焰龙虾海鲜锅点解叫火焰呀?因为炒完海鲜会淋冧酒再点火,好有啅头呀😍超吸睛:主角有龙虾,好欣赏呢度会帮我bob开晒,唔洗麻烦开,好易就起到d肉,size不太大但个肉实在很弹牙,仲有青口同大蚬,南瓜洋葱蕃茄等材料,汤头滚完格外鲜味,浓汤味好掂,就咁饮已经好正斗,其他配料烚卖,索晒d汤汁,实在够味,已不用再加其他佐料去提味。298佐贺a5牛肉眼高质素既靓肉,虽然价钱贵左少少,因为得四块,但唔去开街市我都知物价上涨而家牛肉有几贵既啦,所以a5牛㖞,叫做物超所值。d牛肉色泽number one呀,红白分明,口感劲细嫩,近乎入口即溶既款,下次黎实要再叫。炸响铃32比外面价钱平,份量刚好,大大旧,脆度如果即炸会更好😆边边唔少得,香口滋味。竹笙48份呢个系本人近期边炉首个点灯菜式,皆因健康,仲要索汁又雪
沙姜猪手48
泡椒凤爪32
索价298既火焰龙虾海鲜锅
298佐贺a5牛肉眼

炸响铃32
竹笙48份
呢个系本人近期边炉首个点灯菜式,皆因健康,仲要索汁又雪白兼爽口,chokchok声咁食好过瘾。
什莓沙冰48
打碎晒d冰咁先会幼滑嫁嘛,莓味又几香浓,酸酸地即刻开胃反少少,打边炉食食下有时好济嫁嘛,虽耐饮,不过味道有点假。
椰紫风情42
椰子味同紫米真系好夹,而且唔会过甜,椰奶味足够,紫蓝色好靓,香香地咁好诱人,惊喜呢,呢杯好饮过刚刚𠮶杯。
食后感:环境好好,有别一般中式装修传统的餐厅,创意十足,几钟意佢呢度唔止系打边炉d选择多,小食亦几好味,好多唔同既ya俾我简,样样都精致,完全吸引到我地呢d后生女去呀😍系呢度可以俾我地慢慢坐,舒服叹住食,冷气够咁打住个热窝,真系唔觉唔觉又叫多两样,食济同变肥?哈哈,咩黎嫁?

P.S. 员工上菜几快手,服务好好,很勤快,而且无漏单,照顾周到,又细心教授不同食物最佳的食用时间,自然更加正斗👍🏻