2018-06-19
Bookmark左呢间西餐好耐,终于有机会同男朋友黎试下😄慢煮工业系太子有两间分店,我地今次黎左白杨街呢间。地点方便易揾,餐厅系二楼。店内装修有外国格调,室内有不同的霓虹灯,红色同蓝色既光令餐厅增添气氛。威灵顿牛 ⚠️记得提早预订喔~ 好彩我地reserve左,听到隔离枱想食都冇得食🙈第一次听威灵顿牛系因为谢霆锋😂餐厅同节目一样,预先切开成两份俾我地。见到薄薄既酥皮包住杂菌同红红的牛肉😋牛肉一d都唔韧👍蒜蓉芝士排包全份本身好钟意食排包,甜甜的排包好有奶油香味,配蒜蓉芝士好match。不过男朋友唔钟意呢只生蒜,就咁食感觉过辣。可惜排包表面烘焦了,同埋如果排包再烘热d会更好😉卡邦尼流心蛋意粉唔系每间餐厅既卡邦尼都好食,呢间唔错喔😆蛋汁加忌廉痴住每一条意粉,每一啖都好creamy。意粉亦煮得刚好,唔会过硬过软。整体好好,会再黎食😋我地八点几走仲有好多人排队,想试下既朋友记得book位同早d到呀❤
威灵顿牛
蒜蓉芝士排包全份