2016-07-17
西环越黎越多好既食店,今日我黎左一间CAFE, 做半日文青, 慢活一下, HEHECAFE内, 甚有欧陆风味的讲究布置不落俗套, 每一件摆设都有特色, 而家一件杯同碟都系吾同既, 不错, 环境好舒服, 好岩我黎慢活一下叫左个GINGER LEMON WITH HONEY, 入口不算辛辣, 姜既味道, 同柠檬及蜜糖得到平衡, 辛, 酸同甜互相配合, 百感交集, 好开胃叫左个WAFFLE ALL DAY BREAKFAST, 食材有WAFFLE, 猪肉香肠, 蘑菇, 烤茄同炒蛋, 把一只碟子堆得满满的,眼看著已叫人感到满足先食炒蛋, 好滑溜, 蛋味浓, 我觉得好食过澳牛!!猪肉香肠口感较脆, 肉质饱实、汁香味美咸香带劲口感, 一啲都吾粉炒蘑菇, 蘑菇香气四溢, 口感爽脆烤番茄口感酸甜、清爽,趣味又美味留番最后食WAFFLE, 窝夫的味道和口感更是叫我赞赏不已,适度的香脆、松软,混杂著小麦香气, 正! 食窝夫必不可少的糖浆,侍应整支Country Kitchen Original Syrup给客人送上,大方的做法令我吃得更开怀,下次想吃窝夫甜品时我会记得呢度!!!
先食炒蛋, 好滑溜, 蛋味浓, 我觉得好食过澳牛!!
炒蘑菇, 蘑菇香气四溢, 口感爽脆
烤番茄口感酸甜、清爽,趣味又美味