2021-06-25 94 浏览
我地拣左呢间慢活文青 cafe同朋友庆祝生日,一行4人。小小店舖地方唔算大,但系都有几个打卡位😍有好多唔同类型嘅蜡烛装饰,以及植物作点缀,感觉好舒服😌食物味道👍🏻very good,价钱合理。松叶蟹肉绘饭呢个超好味😋即系蟹肉味,仲有四只原只小蟹钳,加上蟹盖上嘅蟹膏,幸福满满!明太子蟹棒海胆意粉个意粉软硬适中,非常入味。蟹棒尽量都唔少,加埋明太子同海胆,味道丰富😋仲有啲香草令到成个意粉味道更多层次。菠萝鸡扒汉堡份汉堡超大份,鸡扒都炸得又脆又嫩,又有菠萝嘅鲜甜,超钟意菠萝同鸡扒嘅组合。薯条都炸得好香口。 青柠芝士蛋糕唔会太甜,好fresh青柠味及浓浓芝士,so creamy😍雪梨亁桂花杞子茶一壸茶可以一齐分享💖清甜健康今次呢间cafe唔错,不过少少意见系工作人员唔多,有时想落order 时候可能要等,希望贵店有待改进。下次试完其他cafe再同大家分享!
我地拣左呢间慢活文青 cafe同朋友庆祝生日,一行4人。

食物味道👍🏻very good,价钱合理。

菠萝鸡扒汉堡配Await辣酱

菠萝鸡扒汉堡
薯条都炸得好香口。

一壸茶可以一齐分享💖清甜健康

2021-06-24