2023-03-03 170 浏览
🌟蕃茄烟肉蛋饼($68)🌟烧汁猪肋骨配香草沙律薯条-全份($148)🌟白汁磨菇鸡忌廉芝士阔条面($78)🌟一息一坚持-金盏花($38)🌟冻朱古力($45)一开始系比店名吸引而嚟试食🤣食完发现真系样样都好食又好饮😋蕃茄烟肉蛋饼食落好Creamy,好似食紧cake咁,正!猪肋骨就普普通通,正常水准发挥,但有小小辣,建议大家试食嘅话可以叫半份,留肚再叫其他食物款式🥳!白汁蘑菇鸡阔条面劲好食,超多酱汁,好入味,食完又唔会感觉好heavy,推荐!最后饮品方面,金盏花茶配上蜜糖一齐饮真系好夹,甜得嚟又好清新😜而朱古力即系必叫!系苦苦地果款嘅朱古力,My favourite!忍唔住饮咗两杯🤤!另外要提仲有Cafe无限时架,可以任坐,环境又舒服,仲有猫猫可以赏,系假日放松chillchill嘅好地方!🤩

🌟蕃茄烟肉蛋饼($68)
🌟烧汁猪肋骨配香草沙律薯条-全份($148)
🌟白汁磨菇鸡忌廉芝士阔条面($78)
🌟一息一坚持-金盏花($38)
🌟冻朱古力($45)

2022-05-27