2018-08-12 87 浏览
之前同朋友食过太子道西𠮶间觉得几好味,于是今次就黎呢间,贪佢有pizza又有pasta可以拣,而且openrice 买现金劵又有85折,$85 可以买到$100现金劵,不过要留意返,一人限用一张,即系两个人就可以用两张,而且仲要喺用之前一日打电话去话俾佢地知当日会用先得,其实我就唔系好明,都系当现金用架啦,点解要咁麻烦呢…芝士烟肉薯条拼蕃薯条卖相吸引,至于个味道,薯条其实就好难唔好食既,但可惜唔够热,薯条系淋晒,芝士亦已经干左,只有中间既薯条系有一大堆芝士,食到最后其他薯条都已经无芝士,要点茄汁食。烟三文鱼柚子菠菜沙律沙律新鲜但烟三文鱼数量比较少而且细条,如果多返少少或大块少少就好啲。威灵顿牛柳(10安士)(期间限定,最好打电话预订)卖相唔错而且好香,一黎到已经切开左一半,我地五个人食所以谂住再切开,但本身把刀唔够利,所以同侍应讲叫厨房帮手切。酥皮包住野菌同牛柳,牛柳味浓多汁,但牛柳有少少韧,酥皮亦唔够松化,但野菌就几好食。我今次系第一次食威灵顿牛柳,唔觉得真系好似人地讲咁好食,但可以一试,因为$188都几抵。龙虾汁香蒜大虾扁意粉好香既蒜味,意粉烟韧,虾肉都弹牙同大只,都算唔错,但食唔
芝士烟肉薯条拼蕃薯条
烟三文鱼柚子菠菜沙律
威灵顿牛柳(10安士)(期间限定,最好打电话预订)
龙虾汁香蒜大虾扁意粉
好香既蒜味,意粉烟韧,虾肉都弹牙同大只,都算唔错,但食唔出有龙虾汁。
BBQ delight 烧烤盘
烧烤盘有半只烤春鸡、美式猪仔骨、粟米、蕃茄仔、椰菜沙律同薯角。
最欣赏美式猪仔骨,因为整得够淋而且唔会干,表面既酱汁亦都几好味,而烤春鸡肉质亦嫩滑多汁,配埋蕃茄仔一齐食都好夹。
BBQ酱鸡肉杂菌薄饼
呢个几好味,BBQ酱唔会多到令个饼底淋晒,而且口感好丰富,材料好足,正!

整体黎讲,食物质素都几好,价钱都合理,可惜服务普通,一黎人手少,二黎有个侍应好似发紧梦咁,叫几次先应,问佢拎个外卖盒,转个头佢又唔记得…不过值得欣赏既系呢度无限时,真系好适合同朋友一路食、一路饮、一路吹水。
2018-07-25
  • BBQ酱鸡肉杂菌薄饼