2022-07-10 55 浏览
既然要食就要食间专业慢煮嘅铺头啦👍🏻今日同朋友叹个chill lunch之后去睇minion大电影,黎到太子呢间慢煮工业!因为我地未食过慢煮牛🐂既然要食就要食间专业慢煮嘅铺头啦👍🏻全日早餐 配安格斯牛扒 $138慢煮牛扒真系第一次食!牛肉肉质香嫰,口感软绵绵!即使熟透都唔会韧口影响肉质!慢煮牛扒果然唔错👍🏻我同朋友都大赞呢个牛扒正!薯饼同多士都唔错又脆口,大啡菇好Juicy!好味!满蚬肉蝴蝶意粉 double clam $168叫double clam绝对值得👍🏻食极都仲有好多蚬肉!蚬肉壳放满放骨桶之后,仲有半碟蚬肉食!真系值回票价😋爱食蚬肉之人必叫!蝴蝶意粉都几多,打卡够靓又够特别📸特别一提系佢个酱汁,辣辣地但唔呛喉攻鼻好惹味!配合埋蚬肉食一流👍🏻特饮:烟熏可乐 +$28烟熏可乐味道嗅落好有烟熏气味!饮落好多气似沙士感觉🤔!荔枝接骨木花梳打 +$28荔枝接骨木花梳打建议沟混再饮,因为糖浆沉底直接饮会太甜🤣呢个lunch 冇令我地失望👍🏻牛肉质素高又坐得舒服!店员有礼貌服务都几周到,食完去旺角睇戏时间岩岩好!下次睇戏之前都黎呢到医肚先😋
既然要食就要食间专业慢煮嘅铺头啦👍🏻

全日早餐 配安格斯牛扒 $138

满蚬肉蝴蝶意粉 double clam $168

特饮:
烟熏可乐 +$28
烟熏可乐味道嗅落好有烟熏气味!饮落好多气似沙士感觉🤔!
荔枝接骨木花梳打 +$28
荔枝接骨木花梳打建议沟混再饮,因为糖浆沉底直接饮会太甜🤣