2022-09-09
难得放假,梗系要约闺蜜出嚟,撑枱脚倾心事啦😊😊😊太子太子道西的 #慢煮工业 是一个不错的选择环境幽雅、格调舒适好适合同知己谈天说地·Pork Rack 法式猪鞍 是闺蜜的至爱,用慢煮的方法来烹饪,可以保持肉质鲜嫩,连平时不爱吃猪肉的我,都觉得好味,用蒜蓉 +香草来调味,口感有层次,肉质弹牙👍·满蚬肉蝴蝶意粉 系我的选择真系‘满蚬肉’的蝴蝶意粉啲蚬多到你估唔到,而且每只蚬都又大又新鲜,再加以辣蘑菇汁来煮,鲜味更突出,同蝴蝶粉一齐煮又夹又惹味😍✨小食之选拣咗·黑松露巴马臣芝士薯条 &·虾子鸡翼-黑松露巴马臣芝士薯条厚切得嚟仲要炸得外脆内软,再加上黑松露巴马臣芝士,见到已经流晒口水🤤份量仲要惊人的多,成桶满泻-辣味虾子鸡翼(微辣)热辣辣脆卜卜,肉质Juicy又香口,食完一只又一只,好食到停唔到口🤣·最后甜品-Mini Brownie With Ice Cream朱古力砖块入边有好多Mini Brownie & nuts 层次分明,好有咬口,配上云呢拿雪糕🍦都好夹,而且唔会太甜~同闺蜜一杯Ice Mocha 一罐Sprite 简简单单就可以倾一餐🤣🤣🤣
难得放假,梗系要约闺蜜出嚟,撑枱脚倾心事啦😊😊😊
太子太子道西的 #慢煮工业 是一个不错的选择
环境幽雅、格调舒适好适合同知己谈天说地
真系‘满蚬肉’的蝴蝶意粉
拣咗·黑松露巴马臣芝士薯条 &
·虾子鸡翼
-黑松露巴马臣芝士薯条
份量仲要惊人的多,成桶满泻
-辣味虾子鸡翼(微辣)
-Mini Brownie With Ice Cream