餐厅: The 5B Private Corner
资讯:

2018-11-21 59 浏览
呢期好兴慢煮🧞‍♂️🧞‍♂️ 我特登揾左间慢煮黑毛猪好多人推介嘅餐厅去试吓🧞‍♂️特登要行到去荃湾工厂大厦楼下 地点唔算方便🧟‍♂️揾左一阵上到去5楼b室🧛‍♂️ 见到环境都几靓 几有艺术感🧞‍♂️ 有望街景既高枱 都有适合10人嘅长枱🧛‍♂️🧛‍♂️我即刻叫咗香煎慢煮西班牙黑毛猪配意粉 🧚‍♂️ 黑毛猪好大块 厚度有一节手指咁厚🧚‍♂️ 所以一定要慢煮先得 如果唔系一定会老哂!🧛‍♂️🧛‍♂️ 切嘅时候已经闻到好香香草味 食落都几淋 位置有少少脂肪 配少少苹果酱食甜甜地🧛‍♂️ 男女都轻松ko成块!🧞‍♂️果然系好多人推介嘅招牌菜!🧞‍♂️🧞‍♂️意粉就冇乜特别 下次可以试吓薯角🧞‍♂️ 因为见到隔离枱食 个卖相都唔错🧝‍♂️一场嚟到梗系食埋个甜品先走啦🧞‍♂️ 选择都几多款 最后叫左个朱古力心太软🧚‍♂️ 焗得都好流心好出色 朱古力好软滑🧛‍♂️ 一啖心太软一啖云呢拿雪糕 人间既享受🧚‍♂️

香煎慢煮西班牙黑毛猪配意粉

朱古力心太软