餐厅: add@Prince
资讯:

2012-08-23 123 浏览
工作唔如意又烦恼, 最好既解决方法就系去饱餐一顿.最起码令到自己个肚满足先.同友人来到太子酒店既ADD食晚餐BUFFET,食物选择都算种类繁多, 冷盘海鲜以长脚蟹最得我欢心, 蟹肉鲜甜肥美. 另外翡翠螺同样大只好回味.至于其他冷盘如冷面, 日式小食及寿司只属一般货式不太吸引.热食当中以炒蟹我食得最多, 大大只原只炒蟹, 又多膏肉够鲜, 这一个热盘最受欢迎. 另外羊架都做得出色, 烧得外皮脆肉质嫩.最后就主攻我至爱既甜品区域, 雪糕用上MOVENPICK重奶味不是我杯茶, 反而最普通既意大利芝士饼岩晒我口味带少少咖啡味道够滑够浓.另外NEW YORK芝士饼亦做得细腻滑流.大致上食物以海鲜够新鲜讨得我欢心, 唯一失望就系甜品选择唔算多好.以每人三百多元来讲, 出面有更好既选择.
工作唔如意又烦恼, 最好既解决方法就系去饱餐一顿.

最起码令到自己个肚满足先.

同友人来到太子酒店既ADD食晚餐BUFFET,

至于其他冷盘如冷面, 日式小食及寿司只属一般货式不太吸引.

另外NEW YORK芝士饼亦做得细腻滑流.

以每人三百多元来讲, 出面有更好既选择.
2012-08-10