2022-05-05 416 浏览
朋友生日,于是揾到元朗呢间个名几得意嘅餐厅庆祝,入到去环境都唔错,卫生情况良好👍🏻我哋四个人点咗个二人套餐,再散叫其他嘢,餐厅都好好咁样上咗四碗餐汤😋个Pizza 几好食,饼底够薄同脆!另外我哋嗌咗两壶花茶🌸🌼,分别系美容养颜茶(玫瑰洛神花苹果花茶),同埋美容消脂茶(玫瑰茉莉绿茶)。两者味道都唔错,不过前者可能会比较甜。两壸花茶下面都有个烛台一直点住保温,饮完职员会帮你加水,值得推介🥰主食方面我哋就嗌咗一个意粉同埋一个炒饭,两个份量都好足,个人嚟讲就钟意个炒饭多啲,感觉比较惹味😋,不过对于唔食得辣嘅人来讲可能就会有少少辣得滞相对嚟讲小食同埋主菜就比较逊色,不过亦可接受最后都想赞下啲职员服务,全部人都好好态度同有礼貌,俾我哋坐咗喺度边食边倾好耐。我哋提早拎咗个蛋糕过去比佢哋帮我哋keep住,食到最后佢哋竟然帮我哋插埋蜡烛攞出嚟🥰,餐厅仲可以投影Happy birthday,都令人几惊喜🤩。总括而言,呢到都几适合同朋友聚会,系会想再尝试嘅餐厅!👍🏻
黑松露蘑菇pizza

个Pizza 几好食,饼底够薄同脆!

CAJUN烤鸡炒饭

金蛋鸡翼&双拼三角酥
蒜蓉芝士焗龙虾配精选西冷牛扒

相对嚟讲小食同埋主菜就比较逊色,不过亦可接受

总括而言,呢到都几适合同朋友聚会,系会想再尝试嘅餐厅!👍🏻
黑松露蘑菇pizza
CAJUN烤鸡炒饭