餐厅: Homeland (彌敦道)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-13 208 浏览
726号呢度向来都系集合左各式餐厅难得可以揾到平日晚市都需要等返几张台嘅餐厅Homeland嘅气氛好好排队期间已经可以见到几乎每台都系黎庆祝生日/周年甜品上都有好靓嘅画碟~招牌明太子海鲜薄饼味道比想像中嘅清淡三文鱼味盖过左明太子饼皮好好食,又香又有少少脆口唔油腻属于连个pizza边都想食埋嘅好味鲜打法式龙虾汤配蒜蓉包蒜蓉包烘得非常好食而且热辣辣 浸落汤度都唔会影响佢嘅松软口感龙虾汤都系调味清淡嘅类型系个几好嘅配角唔会饮完饱到上心口香煎澳洲安格斯肉眼扒10oz配薯菜牛扒叫左5成熟食落唔韧又juicy本日MVP个人觉得系薯菜同牛扒汁两者嘅味道好融合薯泥系有颗粒嘅口感咬咬下又可以dap真啲真牛扒汁味夜晚9点后想落order已经无晒甜品庆祝生日嘅记得提早预定蛋糕!
726号呢度向来都系集合左各式餐厅
难得可以揾到平日晚市都需要等返几张台嘅餐厅
Homeland嘅气氛好好
排队期间已经可以见到几乎每台都系黎庆祝生日/周年
甜品上都有好靓嘅画碟~

招牌明太子海鲜薄饼
味道比想像中嘅清淡
三文鱼味盖过左明太子
饼皮好好食,又香又有少少脆口唔油腻
属于连个pizza边都想食埋嘅好味

两者嘅味道好融合
薯泥系有颗粒嘅口感
咬咬下又可以dap真啲真牛扒汁味

夜晚9点后想落order已经无晒甜品
庆祝生日嘅记得提早预定蛋糕!