2018-08-29 775 浏览
同妈妈庆祝生日,佢竟然话去outback haha 黑糖面包系每次黎嘅目的!佢个饱真系超级好味😭我encore 左一次🤣洋葱花亦都系必点之一,今次又唔会好油,面D炸浆脆而入面D洋葱软软配埋个dip 超好好味啊。呢个鸡扒上面有cheese and bacon ,我觉得咸左D,薯条刚炸起,伴碟嘅番茄用醋mix 埋都好开胃。叫左半份呢个seafood plate ,除左个鱼好同下面D饭味D,其他都好咸😣其实仲叫左个沙律,不过唔记得影相。因为屋企人唔系好钟意食蛋糕,所以谂住叫件蛋糕同妈妈庆祝,问待应可唔可以写上生日快乐,佢话原来有人生日系会免费送蛋糕,我地选左cheese cake 都几好味。只可以讲Outback 嘅野食系偏咸,不过黑糖包超正呀!
同妈妈庆祝生日,佢竟然话去outback haha

其实仲叫左个沙律,不过唔记得影相。

只可以讲Outback 嘅野食系偏咸,不过黑糖包超正呀!
2018-08-10