餐厅: Homeland (彌敦道)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-11-04 356 浏览
为左迎接🤴🏻大王生日🎂我一早订左依到同佢庆祝🎉因为餐厅甜品有靓靓画碟🎨 写字✍🏻仲有即影即有留念📸岩晒庆祝🥳生日 / 节日 / 重要日子,仪式感满分💯~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪️新奥尔良海鲜滋味共享套餐 (2人份)▫️新奥尔良海鲜盘(新鲜波士顿龙虾🦞 / 北海道松叶蟹脚🦀) 𝟐拣𝟏(蒜香牛油🧄🧈 / 香辣蒜蓉🌶️🧄) 𝟐拣𝟏海鲜部份仲有 : 鲜鲍鱼 • 墨鱼仔 • 青口 • 蚬 • 蛏子 • 海虎虾配料 : 粟米🌽 • 烧薯仔🥔 • 德国肠 • 西兰花🥦• 蕃茄仔好丰富,𝟐个人𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞都够满足🤰🏻🫃🏻拣左香辣蒜蓉,微微辣几惹味😝除左提供钳 • 铰剪✂️ • 即弃手套🧤方便食,仲有湿纸巾🧻.▫️黑松露牛肝菌蘑菇汤一摆低就嗅到劲浓郁黑松露味🖤汤有菇菇碎粒🍄‍🟫配左块脆脆包,可沾汤食🥖.▫️兰王蛋素烟肉凯撒沙律要𝐊𝐞𝐞𝐩𝐟𝐢𝐭,叫左酱汁另上🤍素烟肉脆粒粒好真,食落有烟熏香🥓捞埋正中间只兰王蛋黄蛋汁食,几正🧡.▫️香浓芝士焗西兰花焗至半溶既芝士🧀真系邪恶又难抗拒🤤,西兰花唔会焗到干争争🥦店员妹妹好细心💕虽然已经用木盘载着上枱,但都再次提醒我地要小心热🔥
为左迎接🤴🏻大王生日🎂
我一早订左依到同佢庆祝🎉
因为餐厅甜品有靓靓画碟🎨 写字✍🏻
仲有即影即有留念📸
岩晒庆祝🥳生日 / 节日 / 重要日子,仪式感满分💯

▪️新奥尔良海鲜滋味共享套餐 (2人份)

▫️新奥尔良海鲜盘
(新鲜波士顿龙虾🦞 / 北海道松叶蟹脚🦀) 𝟐拣𝟏
(蒜香牛油🧄🧈 / 香辣蒜蓉🌶️🧄) 𝟐拣𝟏

▫️黑松露牛肝菌蘑菇汤

▫️兰王蛋素烟肉凯撒沙律
捞埋正中间只兰王蛋黄蛋汁食,几正🧡

▫️香浓芝士焗西兰花
焗至半溶既芝士🧀真系邪恶又难抗拒🤤,西兰花唔会焗到干争争🥦

💁🏻‍♀️重要日子必嗌甜品!加画碟🎨 写字✍🏻
▪️焦糖无花果伯爵茶奶盖巴斯克芝士蛋糕(半件)
系劲𝐇𝐢𝐭既𝐔𝐬𝐚𝐠𝐢兔兔💛画得超靓。旁边仲画多几朵花花装饰🌸
我地系庆祝生日🎂上枱时,店员仲同我地点蜡烛🕯️ • 讲生日快乐,真系劲𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭💕
巴斯克芝士蛋糕体软滑𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡。甜度适中。表面加埋滑滑奶盖 • 无花果装饰点缀睇落更靓🥰

🔺需加𝟏𝟎% 服务费
🔺用电话嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落单📲