2025-01-28 983 浏览
就嚟情人节,推介呢间餐厅畀谂紧点庆祝嘅你~餐厅行复古风,仲有个小小户外区,有齐庆祝餐厅标配,最主要想推介佢有个性价比超高嘅优惠!每日都会有款指定菜色有半价优惠,蓝青口、猪鞍扒、鸭肝二重奏等都包括系入面,除咗半价优惠,生日当月庆生订座亦会送你招牌火焰雪山一份,两种优惠二选一,book枱时记得睇定啦~加拿大猪鞍扒配苹果酱我系星期二去~呢款系当日嘅半价优惠指定菜式(好抵食!),猪鞍扒鲜嫩多汁,搭配嘅苹果酱甜甜酸酸开胃得嚟又解腻,平衡咗猪鞍扒嘅咸香。自家特调白酒忌廉汁蓝青口配薯条及蛋黄酱大爱蓝青口嘅我点会唔叫埋,忌廉汁好浓郁,仲有淡淡白酒香,蓝青口亦好鲜甜,加埋脆脆薯条真系满足晒我啲食西餐必食愿望法式鸭肝二重奏有香煎鸭肝配苹果酱,同埋鸭肝焦糖炖蛋配多士,大赞鸭肝焦糖炖蛋味道好balance,我以为会好甜,点知唔太甜得嚟仲啱啱好解咗鸭肝嘅油腻感!香煎鸭肝够厚,煎得外脆内软,大推!

加拿大猪鞍扒配苹果酱

自家特调白酒忌廉汁蓝青口配薯条及蛋黄酱