餐厅: Homeland (彌敦道)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-20 345 浏览
最近见过劲多人推介Homeland庆祝生日🎂大赞画碟服务又靓又有心思 所以衬小朋友31个月生日 就带佢去庆祝🪅新奥尔良海鲜滋味共享套餐依个套餐超级丰富呀😉 2个人食绝对够饱套餐包左两份餐汤、一份沙律🥗、一个主食、一份海鲜拼盘🦐、同两杯饮品🍸我地当日个餐汤系忌廉汤 仲配左蒜蓉包比我地一齐食👍🏻沙律呢 我地就拣左慢煮鸡胸日式胡麻沙律🥗鸡肉好嫩 由于慢煮 所以唔会好老好鞋😋另外主食我地拣左野菌黑松露炖饭依个炖饭超香浓 超creamy 劲好食😋饮品order左海盐抹茶芝士奶盖同埋蜜桃果肉芝士奶盖 两杯都唔错👍🏻重头戏嘅海鲜拼盘🤩份量真系超多呀我地拣左龙虾🦞肉质新鲜弹牙 又或者可以拣松叶蟹脚而拼盘入面呢 仲有虾🦐、蚬、蛏子、青口、墨鱼仔🐙,同埋西兰花🥦、粟米🌽、薯仔🥔同德国肠我地拣左蒜香牛油味 唔辣嘅 小朋友都食得🙌🏻虽然唔辣 但佢都好惹味 所有海鲜同蔬菜都好入味😋😋最后紧系要食埋甜品啦😍 士多啤梨巴斯克奶盖芝士蛋糕🍰Homeland有画碟服务 真系画得劲靓 劲有心机🩷真系劲多人都黎庆祝生日、记念日😉
最近见过劲多人推介Homeland庆祝生日🎂

我地拣左蒜香牛油味 唔辣嘅 小朋友都食得🙌🏻
虽然唔辣 但佢都好惹味 所有海鲜同蔬菜都好入味😋😋

最后紧系要食埋甜品啦😍 士多啤梨巴斯克奶盖芝士蛋糕🍰
Homeland有画碟服务 真系画得劲靓 劲有心机🩷
真系劲多人都黎庆祝生日、记念日😉
2024-09-09
庆祝纪念