一直都好想黎食下,尖沙咀揾间有outdoor嘅西餐好多,但想坐得梳落啲舒服啲,就真系唔多。6点半坐低,开住支酒饮住等朋友,环境系旺中带静嘅感觉,仲有啲风,几舒适四个女仔叫咗三样嘢,全部都系当日嘅厨师推介白酒煮蚬,味道虽然唔够,但系每只蚬都好新鲜,亦都好饱满,所以算系合格啦之后就上咗个当日推介嘅串烧拼盘,有薯条薯角,烟肉车厘茄,猪颈肉,鱼柳,鸡肉同埋香肠,本身拼盘里面有两样嘢冇出现到,原来系冇货好彩嘅系,全部味道都算唔错,食晒肉眼扒相当好味,好入味,叫咗五成熟,都确实烧得到又系食到一件都冇净,如果真系要挑剔的话,就系红酒相当唔掂,拧盖红酒最平一支4XX🫣,仲要唔好饮嘅,绝对Over priced🤪虽然嘢食算唔错,但系收费略嫌高咗啲(以质素计算),只系可以以环境搭救😌

四个女仔叫咗三样嘢,全部都系当日嘅厨师推介
白酒煮蚬
串烧拼盘
好彩嘅系,全部味道都算唔错,食晒
肉眼牛扒
肉眼扒相当好味,好入味,叫咗五成熟,都确实烧得到
白酒煮蚬
串烧拼盘