2015-01-26
我有看OPENRICE的习惯, 次次都会做好准备先去食.RUSTICO食物好服务差系我睇OPENRICE既感觉。所以我都有哂心理准备,只FOCUS系食物上。但打电话订台时,接线生非常有礼, 知道我系庆祝爸爸生日, 仲问洗唔洗写WORDING.原来可以叫甜品可以写HAPPY BIRTHDAY.但一定要预早。之后去到门口,张台仲未READY, 经理就已经上前迎接同介绍餐牌。虽未坐暖服务员就热烈介绍菜式, 但总比无视的服务态度好。妈妈爸爸少吃西班牙菜,服务员都耐心介绍。虽所有推介XX葱既MENU我地都无叫, 服务员都唔见得黑面。有几款菜式好特别:俄罗丝沙律: 好得意既薯仔沙律,夹埋个TOAST,好好食龙虾意粉: 龙虾有半只,海鲜无特别,但重点系个意粉个SAUCE,钟意PESTO SAUCE既朋友,LEE个无得输.!西班牙乳猪: 4个人食都岩岩好...皮脆肉软好好食.D配菜薯仔都炒得好香.仲有个rocket salad同炸鱿鱼都一定要试,都好好食!之后食完maincourse, 服务员都好细心清完台仲未干净台面。HAPPY BIRTHDAY TO DADDY! 经理仲主动过黎帮我地影相我都有留
RUSTICO食物好服务差系我睇OPENRICE既感觉。
所以我都有哂心理准备,只FOCUS系食物上。
原来可以叫甜品可以写HAPPY BIRTHDAY.但一定要预早。 之后去到门口,张台仲未READY, 经理就已经上前迎接同介绍餐牌。
虽未坐暖服务员就热烈介绍菜式, 但总比无视的服务态度好。
妈妈爸爸少吃西班牙菜,服务员都耐心介绍。
有几款菜式好特别:
俄罗丝沙律: 好得意既薯仔沙律,夹埋个TOAST,好好食 龙虾意粉: 龙虾有半只,海鲜无特别,但重点系个意粉个SAUCE,
钟意PESTO SAUCE既朋友,LEE个无得输.! 西班牙乳猪: 4个人食都岩岩好...皮脆肉软好好食.D配菜薯仔都炒得好香. 仲有个rocket salad同炸鱿鱼都一定要试,都好好食!
经理仲主动过黎帮我地影相
我都有留意餐厅内都有唔少熟客,经常同女经理聊天。
但我地第一次黎都对我地照顾有加,值得一赞!
甜品我地试左三款
有bailey foam, vanillia filo 同埋 新甜品churro?
我比较喜欢churro!外型好似油炸鬼仲有雪糕食tim.
但爸爸比较喜欢暖甜品vanilla filo
总括而言,我觉得rustico食物同服务都有水准。
i will definitely come back rustico again!