2006-08-17 9 浏览
香港人真系好疯狂呀! krispy kreme开幕o个几日, 排队o既人龙排到出街! 我o系美国都食过呢间品牌o既doughnuts, 但系家姐未食过, 所以我等热潮稍稍下降, 寻日lunch time无乜人排队时都买左几个同佢分享. 首先一入去, 店员已经俾左一个完整o既original glazed doughnut俾我试食, 好慷慨呀! 新鲜炸起o既doughnut, 质地系较坊间o既松软得多, 但可惜有少少油益味(不过由于有N咁多个doughnuts用同一盘油炸起, 稍微o既油益味系无可避免.) 当场食左个免费doughnut后, 再买左个glazed raspberry 同apple 返屋企同家姐分享. 赞同前文所言, 有馅o既doughnut o系glazing外再加上甜filling,实在系有d甜得过份! 下次都系买返original glazed算啦.