(非会员)
2005-07-31 9 浏览
7月23日逛完书展9:00pm几, 我同两位朋友去o左湾仔幸福楼打自助火, 入去坐底后, 就出去睇o下有o麦食, 入去前我都知道热盘唔会再出, 所以得番D尾, 但无想过连火食物都无O麦, 我心想O甘入来打边炉食O麦呀, 走去问部长佢O地又一个拖一个, 一时又话一阵会出, 一时又话我负责晚市, 打边炉O个边唔系佢负责, 无人行理.只系间歇性出两, 三碟应酬我O地, 但系O甘多人等,一阵就无晒, 到~9:40分客人开始鼓噪起来,一一不断投诉,我O地都有投诉, 问部长出面无O食几时再出, 点知个店员反问我O地:咁你想食O麦呀, 激到我O地扎扎跳, 回应番佢:咁你出面有O麦食呀, 佢无声出. 其后佢O地终于行取食物出来比客人吃, 但数量都好有限, 约七, 八碟左右, 全部都系鱼蛋, 肠仔, 蔬菜, 蟹柳, 乌冬等食物..... 质素好差,仲好串咁大声叫你O地快D去啰呀, 唔系转头又无嫁啦, 我心想咁叫打边炉呀, 同难民有O麦分别呀, 我都无心机再食啦, 差不多十点几,就埋单((约70几蚊位), 见到其后入座的人都派纸仔点菜啦, 点解我O地唔系咁嫁, 莫非真系要找人帮佢O地食晒D尾, 总结一句讲晒劲垃圾.