2024-08-23
波仔叮叮食品,快捷又方便!我细细个就已经听过佢个名喇,大学住宿舍仲因为方便又好味,成日都食添!到而家出嚟做嘢,总会摆定几盒波仔叮叮饭,有时收工觉得攰唔想煮嘅时候就大派用场啦!🙈🙈南乳花生炆猪手🐷$45想方便快捷,嗱嗱临开饭?买呢啲波仔嘅盒装𩠌菜都好方便,净系洗米煲个饭,再开盒𩠌就得啦!而且佢哋个南乳花生炆猪手炆得好腍好入味,分分钟好食过自己煮啊!咖喱牛腩饭🐮$38如果懒啲连饭都唔想自己煮,建议大家可以买呢啲本身已经系一个𩠌加埋饭嘅,冰箱拎出嚟叮几分钟直接食得!方便快捷又好味,咖喱浸咗一段时间,更加入味,好好食㗎!水晶虾饺🦐$28有时夜晚宵夜时间口痕,想食少少嘢嘅话,叮叮点心真系一个好好嘅选择,佢哋嘅虾饺只虾都几大只,而且叮完都唔会干晒,几出色㗎!花生酱西多士🍞$30估唔到而家喺屋企都可以食到西多士!整体质素都真系做到似茶餐厅咁,热辣辣得来又有浓厚花生酱味,虽然好邪恶,但系真系好好食呀!😋😋椰汁紫米露🥣(700ml) $21呢一个椰汁紫米露系我屋企长期都keep住买嘅,有时食饱饭想食少少甜嘢就啱晒!同埋700毫升份量都好多,一家三口share都冇问题!超抵✅✅
南乳花生炆猪手🐷$45
咖喱牛腩饭🐮$38