餐厅: 老趙越南餐廳
资讯:

2017-06-04 489 浏览
回想同老公拍拖时成日去食 最钟意佢地嘅越式生熟牛河 牛油鸡翼 牙车筷 今日约左朋友睇戏 顺便一齐Lunch 所以提意不如去食啦 佢地装修后终于有机会去 入内格局无太大改变 换晒新枱櫈 光猛左兼用换埋新Menu 可能我out左 因为都无帮衬一段时间香矛猪扒捞檬 $58味道唔错加埋佢地嘅酸辣汁食 胃口大开 热天食最解暑 fresh 另外我同老公更系为品尝出名嘅生熟牛河啦 $48想回忆它的滋味 口汤仍然好浓兼无口渴 但件萝卜就有d失色 有渣架 牛肉份量足兼滑Menu已经无左牙车筷了这名字 现已改为鸡丝椰菜丝salad $68 连做法同卖相都原全变晒 味道更加唔同 好挂念之前的味道 至于呢个salad一般 鸡丝少 d菜丝带苦 炸春卷 $44 热辣辣 香脆无失手 但得四小件连生菜
可能我out左 因为都无帮衬一段时间

香矛猪扒捞檬 $58