2023-11-10 629 浏览
早几个月同朋友食过一次觉得好唔错, 所以寻日又同返朋友再次encor 因为上次系食2人餐 ( 加一之后$1,100左右) 所以今次嫌麻烦再叫多次1) 生蚝 - 虽然雪死左不过仲算正常发挥唔算差2) parma ham 哈蜜瓜 - 个parma ham直头系二次dry aged 左咁。。。干到呢。。差少少就脆口架啦!3) 啡菇田螺 - 一上黎我同朋友都呆一呆。。喂有冇咁求其呀? 不过真心最好食呢个, 但系垫底啲生菜黄到啡😵4) 香煎带子意粉- 朋友直接点出佢个餐牌系错既, 因为黎到既系香"蒸"带子意粉😂 佢本身用熟带子,来货已经熟嘅仲煎乜鬼?5) 香煎猪扒- 呢个先系重中之重, 如果系叫干煎猪扒佢绝对系当之无愧. 块猪扒整到擦胶咁。。干到呢。。佢可以买到啲咁瘦既猪扒返黎之余仲要煎到佢咁干身, 点解咁做吖?🫣朋友后感:个厨放咗假吖?!

1) 生蚝 - 虽然雪死左不过仲算正常发挥唔算差

朋友后感:个厨放咗假吖?!